'Barack virágmező' puhatalpú cipő

   ’Barack virágmező’ puhatalpú cipő

  'Barack virágmező' puhatalpú cipő

  Cikkszám: PC069
  6 790 Ft
  Kiszerelés: db
  Betöltés...

  Kapható választék:
  Méret:
  Mennyiség:
  Megosztás másokkal:

  Termékismertető

  Ortopédusok ajánlása alapján elmondható, hogy a gyermekek lábfejlődésének a legjobb a minél több mezítláb járás, ám ez nem mindig lehetséges, illetve az sem mindegy, hogy milyen felületen jár a kisgyermek mezítláb. A túl kemény felületen (parkettán, járólapon) történő mezítlábas járás ugyanis nem tesz jót a kis csontoknak, amik a kemény felülettel való találkozás során túl nagy nyomásnak vannak kitéve.

  Éppen ezért ilyen felületekre a puhatalpú cipő használata javasolt, hiszen lehetővé teszik a kisgyermekek lábának természetes alakulását, a talpizmok fejlődését.

  Funkidz puhatalpú cipőben minden gyermek úgy érezheti, mintha mezítláb járna, érzi a talaj egyenetlenségét, mely erősíti lábát, fejleszti egyensúlyát. Cipőinkben a gyermekek sokkal biztosabban járnak, mint merev talpú társaikban. A csúszásmentes talpnak köszönhetően pedig az otthoni szaladgálás sem okozhat gondot egy csúszós parkettán vagy kőburkolaton.

  Egy puhatalpú cipő hosszabb ideig használható, mert egy puhatalpú méret két cipő méretet ölel fel és az sem baj, ha vásárláskor kicsit nagyobb a cipő, sőt 0,5 cm-el javasoljuk a nagyobb méret vásárlását.

  Hordozáshoz szintén melegen ajánljuk cipőinket, mert rásimul a gyermekek lábára, így garantáltan nem esik le róluk, nem lehet elhagyni.

  Kialakításuk: 

  • Könnyen kezelhetőek, mosógépben 30 Celsius fokon moshatóak. 
  • Felső részük 100% pamutvászon vagy pamutanyagból készülnek, melyek kíváló légáteresztő tulajdonsággal bírnak. 
  • A cipők belseje bélelt verzió esetén bambuszpamuttal van béleleve, mely az érzékeny bőrű babák talpát sem irritálja, valamint melegen tartja a babák talpát.
  • A cipők talpa csúszásmentes velúrbőrből készül, mely puha és gyűrhető. 
  • Cipőink gumírozása lehetővé teszi a könnyű feladást és a kényelmes viseletet, mindamellett biztosítja, hogy mindvégig a gyermek lábán maradjon a cipő.

  Nagyobb méretű cipő (27-42) kiválasztásánál a pontos méretet a megjegyzés rovatba kérjük beleírni.

  Mások ezt tették még a kosárba