A Funkidz oldalán sütiket használunk, hogy még jobb felhasználói élményt és személyes ajánlatot kínálhassunk számodra. A sütik beállítását bármikor megváltoztathatod, ám weboldalunk böngészésével elfogadod használatukat.

Termékek Menü

SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS

15.000 Ft feletti rendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget!

1. FOXPOST: 799 Ft

A FOXPOST csomagautomata segítségével gyorsan, egyszerűen és kényelmesen veheted át megrendelésedet. Országszerte elérhetőek, így biztosan megtalálod a Hozzád legközelebb eső terminált. Miután átadtuk a FOXPOST-nak csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.

A csomag beérkezéséről SMS értesítést kapsz, benne a nyitókóddal. Az értesítéstől kezdve 7 napig tudod átvenni a csomagod. Csomagodat 14 napon belül ingyen visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újboli megadásával.

Az automaták listáját az alábbi linken találod: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

Utánvét esetén csak bankkártyával tudsz fizetni az automatáknál. Készpénzes fizetési lehetőségre nincs mód.

2. Házhozszállítás: 1500 Ft

A megrendelt termékek kiszállítását országosan a Magyar Posta Csomagküldő Szolgálat végzi.

Miután átadtuk a csomagot, az 2 munkanapon belül megérkezik Hozzád. A kiszállítás idejéről sms-ben vagy e-mailben értesülsz.

Amennyiben a csomag átvétele az első kézbesítés során sikertelen, az általad megadott telefonszámon a futár megpróbálja egyeztetni veled a második kiszállítás időpontját. Ha nem sikerül kapcsolatba lépnie veled, értesítőt hagy hátra, és a következő munkanapon újból megkísérli a kiszállítást. Második sikertelen kiszállítás esetén újabb értesítőt hagy a futár, melyen feltünteti azt a kézbesítési pontot, őrzési időt, ahol és ameddig átveheted a csomagodat.

Csomagátvételkor mindenképp ellenőrizd a küldeményt a fuvarozó jelenlétében. Amennyiben sérülést észlelsz a csomagon, bontsd ki. A keletkezett kárról jegyzőkönyvet készít a fuvarozó, majd értesíti a csomagküldő céget a felmerülő problémáról.

3.Postán maradó csomag: 1165 Ft

Ebben az esetben a hozzád legközelebbi postán veheted át csomagodat. Nincs más dolgod, mint a szállítási módnál kiválasztani a Postapont opciót, majd azt a postát, ahol át fogod venni a küldeményt.

 

Fizetési információ

Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra és utánvéttel történő fizetésre.

1.Banki átutalás: A regisztrációkor megadott e-mail címre elküldjük az utaláshoz szükséges információkat. A tranzakciót saját bankodból tudod indítani. Csak a megrendelés összegének beérkezését követően készítjük el a termékeket, mely 4-6 munkanap.

2.Utánvét MPL esetén: A megrendelt termék összegét MPL csomagszállítás esetén a csomag átvételekor a futárnak, postán maradó opció esetén pedig a postán tudod kifizetni. Az utánvét összege 235 Ft, mely hozzáadódik a rendelés értékéhez. A csomagot a rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül küldjük.

3. Utánvét FOXPOST esetén: Utánvét esetén csak bankkártyával tudsz fizetni az automatáknál. Készpénzes fizetési lehetőségre nincs mód. Utánvét összege 150, mely hozzáadódik a rendelés értékéhez. A csomagot a termékek elkészítését követő számított 2-3 munkanapon belül küldjük.

Termékeink egyedileg, megrendelés után készülnek, készletet nem tartunk. Így a termékek elkészítési ideje 4-6 munkanap is lehet.