Szállítási, fizetési feltételek

Termékeink egyedileg, megrendelés után készülnek, készletet nem tartunk. Így a termékek elkészítési ideje 4-6 munkanap.

18.000 Ft feletti rendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget!

1. FOXPOST: 875 Ft

A FOXPOST csomagautomata segítségével gyorsan, egyszerűen és kényelmesen veheted át megrendelésedet. Országszerte elérhetőek, így biztosan megtalálod a Hozzád legközelebb eső terminált. Miután átadtuk a FOXPOST-nak csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába.

A csomag beérkezéséről SMS értesítést kapsz, benne a nyitókóddal. Az értesítéstől kezdve 7 napig tudod átvenni a csomagod. Csomagodat 14 napon belül ingyen visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újboli megadásával.

Az automaták listáját az alábbi linken találod: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

Utánvét esetén csak bankkártyával tudsz fizetni az automatáknál. Készpénzes fizetési lehetőségre nincs mód.

2. Házhozszállítás: 1250 Ft

A megrendelt termékek kiszállítását országosan a Magyar Posta Csomagküldő Szolgálat végzi.

Miután átadtuk a csomagot, az 2 munkanapon belül megérkezik Hozzád. A kiszállítás idejéről sms-ben vagy e-mailben értesülsz.

Amennyiben a csomag átvétele az első kézbesítés során sikertelen, az általad megadott telefonszámon a futár megpróbálja egyeztetni veled a második kiszállítás időpontját. Ha nem sikerül kapcsolatba lépnie veled, értesítőt hagy hátra, és a következő munkanapon újból megkísérli a kiszállítást. Második sikertelen kiszállítás esetén újabb értesítőt hagy a futár, melyen feltünteti azt a kézbesítési pontot, őrzési időt, ahol és ameddig átveheted a csomagodat.

Csomagátvételkor mindenképp ellenőrizd a küldeményt a fuvarozó jelenlétében. Amennyiben sérülést észlelsz a csomagon, bontsd ki. A keletkezett kárról jegyzőkönyvet készít a fuvarozó, majd értesíti a csomagküldő céget a felmerülő problémáról.

3. Postán maradó csomag: 1050 Ft

Ebben az esetben a hozzád legközelebbi postán veheted át csomagodat. Nincs más dolgod, mint a szállítási módnál kiválasztani a Postapont opciót, majd azt a postát, ahol át fogod venni a küldeményt.

4. GLS futárszolgálat és csomagpont: 1365 Ft

5. EU tagországba történő házhoz szállítás GLS
futárszolgálattal: 4300 Ft

 

Fizetési információ

Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra és utánvéttel történő fizetésre. Az utánvét díja 18.000 Ft feletti vásárláskor is hozzáadódik.

1.Banki átutalás: A regisztrációkor megadott e-mail címre elküldjük az utaláshoz szükséges információkat. A tranzakciót saját bankodból tudod indítani. Csak a megrendelés összegének beérkezését követően készítjük el a termékeket.

2.Utánvét MPL és GLS esetén:Az utánvét összege 240 Ft, mely hozzáadódik a rendelés értékéhez.

3. Utánvét FOXPOST esetén: Utánvét esetén csak bankkártyával tudsz fizetni az automatáknál. Készpénzes fizetési lehetőségre nincs mód. Utánvét összege 150 Ft, mely hozzáadódik a rendelés értékéhez.